Mesh Genişletilmiş Asma Tavan Sistemleri

Mesh Genişletilmiş Asma Tavan Sistemleri

Genişletilmiş metal mesh ürünleri bilinen diğer adıyla metal asma tavan ürünleri günümüzde en sık tercih edilen tavan çözümleri arasındadır. Tavan paneli olarak da bilinen metal asma tavanlar pek çok farklı alana şıklık katmaya devam ediyor. Mesh tavanlar çoğunlukla mekanın estetik algısını artırabilmek için tercih edilen boşluklu, farklı türleri olan asma tavan sistemleridir.

Mesh metal “örgü metal” anlamına gelmektedir. Mesh asma tavan modellerimizi inceledğiniz takdirde hak vereceksiniz ki asma panel yapısı genişletilmiş örgü formundadır. Asma tavan kategorisinde oldukça sık tercih edilen mesh asma tavan sistemleri açık yüzeyiyle hava geçirgenliği de sağladığı için, diğer asma tavanlara nispeten oldukça çok tercih ve tavsiye edilmekedir.

Genişletilmiş metal mesh asma tavanlar, açık yüzeyi ve transparan görüntüsü sayesinde ışıklandırma ve hava sirkülasyonu açısından alana değer katan bir tavan aksesurlarındandır. Yarı geçirgen bir yüzey sunduğu için tavan boşluğunda bulunan elektrik, yangın alarmı, mekanik tesisat gibi kötü görünüm sunan boruların kapatılması konusunda adeta bir örtü vazifesi görmektedir. Metalin dilenildiği gibi eğilip bükülebilen yapısı sebebiyle tasarımcılara ve evlerini yeniden dekore etmek isteyen herkese muhteşem olanaklar sunmaktadır. Mesh paneller yalnızca asma tavan olarak değil, cephe ve alan tasarımında da tercih edilmektedir. Farklı mesh asma tavan modelleri ile birbirinden farklı görüntü elde edilebilmektedir.

Genişletilmiş Metal Mesh Asma Tavan Modelleri

Metal Tavanlarda seçeceğiniz ürünlerin aralıklı boşlukları asma tavanların özelliklerine göre değişebilmektedir. Asma tavan genişletilmiş ürünleri taşıyıcı sistemlere pratik bir şekilde monte edilebilmektedir. Sizler de estetik ve modern bir tavan görünümü istiyorsanız gönül rahatlığıyla mesh metal asma tavan sistemlerini kullanabilirsiniz. Modellerine bakacak olursak;

Hook – On

Alüminyum veya galvaniz çelik örgü tellerden üretilen genişletilmiş örgü metaller üretilmektedir. Hook-On sistemler oluşturulacağı zaman kullanım alanı önceden tespit edilmelidir. Kullanım alanlarına göre farklı şekillerde üretilen sistemler mevcuttur. Oldukça şık görünüm sunan hook-on modeller tasarımcılar ve iç mimarlar için ilham olmaya devam etmektedir. Mesh metal asma tavan sistemlerinin uygulandığı projeler her zaman daha modern ve oldukça şık bir görünüm kazandırmaktadır. FVP Genişletilmiş metal asma tavan panelleri, hook on modelleri ile aluminyum ve galvanizden değişik göz aralıkları ve sınırsız renk seçenekleri ile üretilmektedir. Malzemenin estetik ve sağlam özellikleri dış cephede yenilikçi ve özgün tasarımlara imkân vermekte   ayrıca endüstriyel kullanım için eşsiz alternatifler yaratmaktadır. Bağlama Raf sisteminde, Ana L taşıyıcıya sabitlenmiş J taşıyıcı sistemi gizlenir. Kombine detaylarla doğal bir görünüm veren asma tavan siteminin montaj ve demontajı oldukça kolaydır. Gözenekli yapısıyla tavanda salanmak istenen boru ve yerlerin kapanması konusunda oldukça başarılıdır.

Lay-On (Oturtmalı)

Alternatif ve yenilikçi çözümler yaratmak, odanıza tamamen modern ve orijinal bir görünüm kazandırmak için özel yapım ve hacimsel standart dışı ağlar yapılır. Sütunlara bakarken, en küçük metal kalınlıklarını kullanabilirsiniz, çünkü esas olarak bir tasarım işlevine sahiptirler. Mesh asma tavan için T15 ve T24 askı sistemleri kullanılmaktadır.

Lay-On oturmalı asma tavan modelimiz alüminyum ve galvaniz çelik örgü tellerden imal edilmektedir. Kullanım açısından oldukça kolaylık sağlayan lay-on  FVP Genişletilmiş metal asma tavan panelleri, hook on, lay in ve lay on modelleri ile alüminyum ve galvanizden değişik göz aralıkları ve sınırsız renk seçenekleri ile üretilmektedir. Malzemenin estetik ve sağlam özellikleri dış cephede yenilikçi ve özgün tasarımlara imkan vermekte ayrıca endüstriyel kullanım için muhtelif alternatifler yaratmaktadır.

Lay-In (Sarkmalı)

Mesh asma tavan, binaların içinde kullanılan önemli dekoratif uygulamalar arasında yerini almaktadır. Mesh tavan, binada ısı ve ses yalıtımı sağlamanın önemli yararları vardır. Bina tavanlarında göze çarpmayan görüntülerin önlenmesi için iyi bir seçimdir. FVP Genişletilmiş metal asma tavan panelleri, hook on, lay in ve lay on modelleri ile alüminyum ve galvanizden değişik göz aralıkları ve sınırsız renk seçenekleri ile üretilmektedir. Malzemenin estetik ve sağlam özellikleri dış cephede yenilikçi ve özgün tasarımlara imkan vermekte ayrıca endüstriyel kullanım için muhtelif alternatifler yaratmaktadır.

Genişletilmiş Metal Mesh Avantajları

  • Askılı asma tavan, gizli taşıyıcı sistem bulunmaktadır.
  • Panelin taşıyıcıya tutturulmuş kanca parçası vasıtasıyla kuruluma müdahale etmesini kolaylaştıran bir özelliğe sahiptir.
  • Farklı ebatlara sahip olduğu için dilenilen ölçüde imal edilebilir.
  • Oldukça uzun ömürlüdür. Uzun yıllar boyunca kullanıma imkan sağlar.
  • Darbelere dayanıklı ve güçlü bir yapıya sahiptir.
  • Neme karşı dayanıklıdır. Özellikle nemli ortamlar mükemmel bir seçimdir.
  • Servis borularına ve elektrik tesisatına erişimde önemli kolaylık sağlar.
  • Eski tavanlarda bulunan çatlak ve hasarları da kapatır.
  • Uygulandığı alanlarda iyi ses yalıtımı sağlar.
  • Takılması, sökülmesi ve temizlenmesi son derece kolaydır.
  • Zengin bir aydınlatma seçeneği sunarlar.
  • Hızlı ve kolay montaj-demontaj imkanıyla dekorasyon işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz.

Genişletilmiş Metal Mesh Asma Tavanlar Hangi Alanlarda Kullanılır?

Modern, şık ve dayanıklı bir asma tavan sistemine ihtiyacınız olduğunda rotanızı hemen genişletilmiş metal mesh tavan sistemlerine çevirebilirsiniz. Mimari açıdan son derece şık bir çözüm olan asma tavan sistemleri istenen her alanda kullanılabiliyor ve yüksek mukavemet özelliği sergiliyor. Işık ve hava geçirgenliği açısından mükemmel sonuçlar doğuran bu sistemler mekana değer katıyor. Sizler de asma tavanlar kullanarak mekanlarınızı daha şık ve ferah bir hale getirebilirsiniz. 

Özellikle hastaneler, atölyeler, alışveriş merkezleri gibi geniş alanlarda rahatlıkla kullanılabilen genişletilmiş metal mesh asma tavan sistemleri farklı mesh aralığı seçeneklerini sunabiliyor. İhtiyaçlara ya da zevklere uygun tercihler yapılabilmesi için sizlere pek çok farklı modeli bir arada inceleme imkanını sizlere sunuyoruz. Tüm ürün modelleri sağlam ve güvenilirdir.

Genişletilmiş mesh metal panellerin kullanım alanları neredeyse sınırsızdır ancak sıklıkla tercih edilen alanları sıralayacak olursak;

  • Oteller
  • Kafe ve Restoranlar
  • Spor Salonları
  • Sağlık Kompleksleri ve Hastaneler
  • Alışveriş ve Eğlence Merkezleri
  • Fabrika Binaları
  • Mutfaklar
  • Yüzme Havuzları
  • Okullar
  • Mağazalar
  • Ofisler
  • Banyo ve Tuvaletler
  • Sosyal Tesisler
  • Metro
  • Havaalanları
  • Banka Şubeleri

Yanmayan ve darbelere karşı dayanıklı olan bu sistemler son derece güçlü bir görsel etkiye sahip olmasıyla da benzerlerinden ayrılıyor. Aynı zamanda ses emici özelliği ve tavandaki elektrik tesisatını gizleme özelliği genişletilmiş metal mesh asma tavan sistemlerinin avantajları arasında yer alıyor. Ürünlerimizin tamamı kolay kurulum beklentisini de en iyi şekilde karşılamayı başarıyor.

Bir cevap yazın

Mesaj Gönder
💬 Yardım ister misiniz?
Favori Yapı
Merhaba, 👋
Mesh Genişletilmiş Asma Tavan Sistemleri
Hakkında bilgi almak ister misiniz?