Neden Baffle Tavan?

 
Baffle Tavan,Alüminyum Baffle Tavan ve Baffle Ahşap Tavan olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.Görselliğinin yanında en büyük diğer özelliğide ses akustiğidir.Kalabalık ortamlarda gürültüyü engelleyerek insanların daha sağlıklı iletişim kurmasını sağlamaktadır.Bu sayelikle kalabalık ortamlarda gürültü engellenerek ikili diyologlar daha sağlıklı hale geliyor. Baffle tavanlar ile mekanlarınız daha ferah ve geniş bir görünüme kavuşurken sınırsız renk seçeneği vardır.Kişisel zevkleriniz doğrultusunda model oluşturabilirsiniz.Hasar gören Baffle Tavanlar sonradan tamir edilebilir.Ve bu tamirat oldukça kolaydır hasar gören kısma kolaylıkla ulaşılır ve tamir edilir.
 

Baffle Tavanlar Nerelerde Kullanılır?

 
  • Konser Salonları
  • Tiyatrolar
  • Kafeler
  • Alışveriş Merkezleri
  • İş Yerleri vb.
Kalabalık ses ve gürültünün yoğun olduğu yerlerde Baffle Tavan tercih edilir.Bu tarz alanlara hem estetik açıdan bir görüntü kazandırır hemde iletişimin daha sağlıklı olmasını sağlar. 
 

Baffle Tavanlar Modelleri Nelerdir?

 
Baffle tavan modelleri oldukça fazladır. Kullanılacak alan,tavanın açıklığı,boyuna göre farklı modelleri vardır.Baffle tavan içerisinde en etkileyicisi sınırsız renk seçeneği ve modeli mevcuttur.
 

Baffle Tavan Fiyatları Nedir?

Baffle tavan fiyatları kullanılan malzeme,kullanılan alan model ve renk seçeneklerine göre değiişiklik gösterebilmektedir.Baffle tavanlar hakkında bilgi almak ve aynı zamanda merak ettikleriniz ve daha fazlası için bizlere ulaşabilirsiniz.

 
Mesaj Gönder
💬 Yardım ister misiniz?
Favori Yapı
Merhaba, 👋
Neden Baffle Tavan?
Hakkında bilgi almak ister misiniz?